I'M BACKKK

Kategori: Allmänt


Jag låter rubriken tala. 
Jag har inte bloggat på hur länge som helst och det berodde mest på att jag liksom inte hade något att blogga om. Tycker det är så tråkigt att va lika mainstream som alla andra som skriver samma saker varje dag på sina bloggar, och ja det enda man bloggar om är ju typ vardagen då det inte händer speciellt mycket mer än skola, plugg och ännu mer plugg. Det klart man hittar på andra saker än detta men jag kände att jag inte hade några idéer vad jag skulle blogga om. Så jag har typ funderat ett tag på hur det skulle vara att börja blogga igen. För om jag skall vara ärlig saknar man faktiskt att prata av sig lite ibland, och samtidigt dela med sig av minnen i form av bilder! Tycker det är så kul att ta kort och att lägga ut bilder på instagram varje dag blir lite enformigt, och Facebook är ju så annorlunda nu för tiden. Det enda man ser där är typ "roligavines" och jag som har vine ser liksom dessa videos på vine så vad skall jag då ha Facebook till? 

Så i alla fall, jag kände helt enkelt för att testa blogga igen. För nu i december finns det såå många fina saker att fota nu under julen. 
Så om ni vill läsa lite om mig, min vardag och massa (jul) bilder och annat så fortsätt läs för ska försöka vara uppdaterad! Nu kände jag att denna texten blev en hel roman så slutar skriva. Förresten, det svåraste med ett inlägg är verkligen hur man skall avsluta det. Hatar uttrycket "TTYL" så det kommer ni inte behöva höra i min blogg. Så hejdå, puzz å kram eller vad man nu ska säga i slutet av ett inlägg. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: