SISTA DAN PÅ LOVET

Kategori: Allmänt

satte klockan idag. Sista dagen på lovet. Men jag var tvungen för jag skulle klippa mig idag och skulle hinna fixa lite saker innan. Så jag tog bussen in vid 11 och fixade presenter då pappa och min bror fyller år imorgon. Sen skulle jag ju klippa mig, men skulle även slinga håret så jag skulle ta ut pengar till det. Men så går det att ta ut lite pengar först men sen står det typ "fel på kortet". Så det fanns inte så mycket mer att göra än att gå och ta nummerlapp på seb...
Fick sitta där en stund men sen hjälpte dom mig så jag skall få ett nytt kort för det var tydligen slitet typ. Men till det viktigaste så fick jag i alla fall hjälp så jag kunde ta ut pengar ändå så det löste sig ändå. Men sen fick jag snabbt köpa en macka på EH och gå till min frisör. Allt löste sig i alla fall och jag är superdupernöjd med klipp och slingningen! 

Nu sitter jag i min säng med te och kollar på rawenswood. Det är liksom en serie i serien PLL. Så ungefär en serie i en serie hahah lite långsökt men vad gör man inte när PLL inte kommit ut under hela julen? 
Men imorgon, IMORGON kommer nästa avsnitt av pll omggggg cant wait.

Såhär känner ja lite ibland. Plus att min katt va social mot mig idag så tog en bild. Typ.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: